Binnenschilderwerk voor alle woningen

Professionele schilderwerken in Lier en omstreken

Verdienen de muren in uw woning een nieuw likje verf? Schilderwerken RJ uit Lint voert die klus professioneel voor u uit. Met meer dan 30 jaar ervaring ken ik alle kneepjes van het vak. Ook in nieuwe woningen schilder ik uw muren zonder problemen.

U kiest zelf de verf die het best bij uw smaak en woning past. Indien u dat wenst, adviseer ik u met plezier over de verschillende mogelijkheden. Om u nog meer tijd te besparen, kan ik uw verf ook zelf halen.

Als eenmansbedrijf ligt mijn focus op binnenschilderwerk bij particulieren. Nieuwbouw, oude huizen, villa’s of appartementen: het maakt voor mij geen verschil. Voor alle types woningen streef ik een zo zorgvuldig mogelijke afwerking na. Ik plak op voorhand dan ook alles netjes af en bedek uw meubels. Na mijn schilderwerken ruim ik alles proper op, zodat ik uw woning in de oorspronkelijke staat achterlaat.

Om het u gemakkelijk te maken, zijn mijn materialen en de verf in de prijs inbegrepen. Zo hoeft u niet te sukkelen met verschillende facturen. Vertrouw daarom uw schilderwerken in de regio’s Lier, Kontich, Mechelen, Puurs, Heist-op-den-berg en de rest van Antwerpentoe aan Ronny Janssens.

Contacteer ons!
03 500 05 19