CONTACTEER ONS

Gratis offerte

Professionele schilderwerken in Lier en omstreken

Kunnen de muren in uw woning wel een nieuw likje verf gebruiken? Schilderwerken RJ uit Lint voert elke schilderklus vakkundig voor u uit. Met meer dan 30 jaar ervaring ken ik alle kneepjes van het vak. Ook in nieuwe woningen schilder ik uw muren zonder problemen.

U kiest zelf de verf die het best bij uw smaak en de woning past. Indien u dat wenst, adviseer ik u met plezier over de verschillende mogelijkheden. Om u nog meer tijd te besparen, kan ik uw verf ook zelf halen.

Als eenmansbedrijf ligt mijn focus op binnenschilderwerk bij particulieren. Nieuwbouw, oude huizen, villa’s of appartementen: het maakt voor mij geen verschil. Ik streef altijd naar een zo zorgvuldig mogelijke afwerking. Ik plak op voorhand alles netjes af en bedek uw meubels. Na het schilderen ruim ik alles proper op, zodat ik uw woning in de oorspronkelijke staat achterlaat.

Om het u gemakkelijk te maken, zijn mijn materialen en de verf in de prijs inbegrepen. Zo hoeft u niet te sukkelen met verschillende facturen. 

Vertrouw uw schilderwerken in de regio’s Lier, Kontich, Mechelen, Puurs, Heist-op-den-berg en de rest van Antwerpen toe aan Ronny Janssens. Contacteer mij voor meer informatie