CONTACTEER ONS

Gratis offerte

Laat uw gevel schilderen in regio Lier door Schilderwerken RJ

Wilt u de buitenkant van uw woning een nieuwe uitstraling geven? Dan heb ik goed nieuws, want schilderwerken RJ neemt niet alleen uw binnenmuren onder handen. Gevels, tuinhuizen en ander klein buitenschilderwerk zijn al meer dan 30 jaar in goede handen bij mij.

Ik werk samen met een professionele adviseur die mij de beste oplossingen aanbeveelt voor uw gevels en ander buitenschilderwerk. U kunt dus gerust op beide oren slapen. De verfkeuze voor uw buitengevels ligt natuurlijk volledig bij u. Ik pas mij dan ook volledig aan uw wensen en behoeften aan.

Voor een duurzaam resultaat, reinig ik uw gevels op voorhand grondig met een hogedrukreiniger. Schilderen op een vuile gevel heeft namelijk een negatieve invloed op de kwaliteit van het eindresultaat.

Geef extra kleur aan uw leven met een nieuw laagje verf voor uw gevel of tuinhuis. Laat Schilderwerken RJ uw gevel schilderen in Lier, Kontich, Mechelen, Puurs, Heist-op-den-berg en de rest van Antwerpen. 

Bel of mail mij voor een afspraak of vul het online contactformulier in. In mijn prijs is alles (verf, materiaal) inbegrepen!